Top Model, Big Brother...

Idag är det måndag. Det innebär Top Model och träning. Skitbra att crosstraina till Top Model, tiden går så fort att man inte ens tänker på hur tråkigt det är att träna :)


Klockan 22 är det Big Brother. Jag älskar BB. Det är intressant att se hur människor beter sig i trängda situationer. Vissa tål mer än andra. Jag tycker så synd om Rickard och Ebba. Rickard klarade inte alls pressen att vara inlåst i ett hus. Han trodde att BB läste hans tankar och att han var ett geni eller fullkomligt galen. De fick i allafall lämna huset, och jag hoppas att stackarn mår bättre och att Ebba kan komma över galenheterna.

Undrar hur man själv skulle reagera om man var med i BB? Första veckan skulle nog vara rätt rolig. Sen skulle jag nog inte klara mycket längre. Jag skulle heller aldrig få för mig att söka. Förstår mig inte på dem som är med en dokusåpa när de har barn hemma.

Näe, slänger upp lite bilder på mej och barnen.
 

Lukas gillar rosa. Oliver gillar serietidningar.


Lukas gillar rosa. Helt klart.
Igår var vi på kalas hos min morbror. Min kusin Ella, som är 10 år leker inte med Barbie längre. Hon gav Lukas en rosa barbiebil (lik den på bilden) som man kan öppna och så är det som en hel barbiegarderob i bilen. Han är så nöjd! Sen fick han "fel" leksak på Mcdonalds förut. De råkade få tjejleksaker. Gjorde det Lukas nåt? Nej. Oliver brydde sig inte heller, men han blev liksom inte glad heller. Lukas däremot ville gärna sova med sin "Lilleskutt" (Alltså, det var Hello Kitty med ett litet hus).

Oliver vill alltid ligga och läsa Scoobydooserietidning innan han somnar. Ibland läser han för Lukas. Fast Lukas lyckas alltid förstöra, antingen slåss han eller så river han sönder tidningen. Det kan inte vara lätt för Oliver att ha en lillebror som är som Lukas. 

Nu ska jag mysa med min Jyrki som jag inte träffat på två dagar. Vi ska käka ostbågar och choklad. Gött!

Så himla trött!

Jag är så himla trött alltså. Var hemma i Trollhättan kl 11. Köpte med mig McDonalds hem, så det blev lunchen. Sedan gick Jyrki hem till Paula med barnen och jag stenslocknade på soffan.
Känner mej fortfarande trött. Konstigt.

Sitter och kollar på coola 3dbilder. Hur fasiken kan man måla nåt sånt här? Fatta hur häftigt det skulle vara att kunna göra nåt sånt. Hade jag kunnat det hade jag målat överallt.








Lördag.

Idag är det lördag. Inatt har jag sovit ganska bra. Ett par gånger vaknade jag av mig själv, annars sovit hyfsat. Läste en väns blogg och jag sa till henne att skriva saker hon är bra på. Människor, eller åtminstone jag, är så dålig på att berömma mig själv. Man borde göra det lite oftare. Man ska inte ta andra för givet, och inte sig själv heller.

Vad är jag bra på?
*Tänker lång stund*
-Laga mat
-Lyssna
-Analysera
-Få tiden att räcka
-Jobba

Skitsvårt alltså! Jag kan nämna tusen grejer jag är skitdålig på. Undrar varför det är lättare?
Varför är det så, att när man är ledsen så lyssnar man på sorgsna låtar. När man är förbannadgör man sig ännu mer förbannad sig med hård musik. Varför förvärra sitt humör? Eller varför gör man så?




Bild lånad från google.se

Lukas dröm

Lukas har nu gett sin förklaring till varför han skrek så inatt. Förklarade följande för Sofia:
"Jag drömde att det stod en giraff och en apa i morfars trädgård och de åt gräs"
Sofia: "Jaha, vad gjorde dem mer då?"
Lukas: "Sen ville jag krama djuren. Men jag hann inte"
Jag: "Var det därför vi var så ledsen inatt?"
Lukas: "Ja, för jag ville krama apan och giraffen."

Stackarn. Han som älskar apor och giraffer. Klart han blev ledsen!



Morning!

God morgon!
Denna natten har varit, minst sagt, kämpig.
Jag ioch Jyrki somnade på soffan. Barnen sov på övervången, här hos pappa. Någon gång mitt i natten vaknar jag av ett vrål. Det var Lukas som skrek. Jag var väl i någon slags dvala. Halvt sovande, halvt vaken. Kommer ihåg att Oliver kommer gående med sin vrålande lillebror och säjer. "Här Lukas, här är mamma". <3 Lilla gosOliver. Han är så himla snäll! Han hjälpte en smått hysterisk Lukas och lugnade honom <3

ja, natten slutar ju inte här. Väl nere i soffan fortsatte Lukas vråla. Jag fick inte sova bredvid honom. Jag fick inte gå därifrån. Han ville inte ha täcke. Han ville ha täcke. Till slut somnade han. Då gick jag upp å la mig. Vaknar till efter några minuter av vrål. Igen. Går ner. Lukas blir förbannad. "GÅÅÅÅÅÅÅÅ" skriker han till mig. Jaha. Trött och jävlig, vänder jag på klacken och går upp. Då hör jag Lukas ropa med sin ynkligaste röst: "Mamma, jag vill sova med dig" Jag går ner. "GÅÅÅÅÅ" vrålar Lukas. Men alltså,. Jaha. Går upp. "Mamma KOOOOOM" Går ner igen. Tar Lukas under armen och går. Lukas vrålar. Lägger honom i sängen. "Jag får din kudde" säjer lukas. Han får min kudde. "jag vill ha täcket" säjer, Lukas. Han får täcke. Jag fick ligga utan täcke och kudde. Lukas somnar. Jag tar tillbaka täcket.

Sen vaknar ungen 7. Vad gjorde Jyrki under tiden? Nej, han sov igenom sig hela helvetesnatten. Haha.

Hos pappa

Hej,
Nu sitter vi hemma hos pappa. Har varit hos mamma och träffat Sofia och lilla tjockCharlie <3. Gud, va roligt att det var se dem igen! Han hade växt jättemycket sen sist.
Jag orkar inte skriva mer nu. Lovar att uppdatera bättre imorgon!



God morgon!


Jag gillar att googla ord för att se vilka bilder som kommer upp. Det är faktiskt intressant. Googlar man t.ex vacker så kommer det upp så många varianter på vad vacker är. Jag kopiera några av bilderna som jag gillar.

Usch, jag mår inte bra. Jag har ont i huvudet. Är varm, så jag har säkert feber, jag hostar sjukt mycket.
Jag får helt enkelt proppa mig med ipren. Kan inte vara nyttigt? Har käkat upp 1 hel ask på 1 vecka. Jag gillar inte att ta mycket mediciner. Jag är så rädd att de ska sluta ha effekt, så har jag huvudvärk så hoppas jag oftast över huvudvärkstabletten. Så jag har mått riktigt kasst med tanke på att jag tryckt i mig all medicin. :(

Jag ska kanske träffa Joanna idag också. Vi funderade på promenad och sola. Jag får ju helt enkelt skippa promenaden, vill inte dö på kuppen.

Jag kollat på "Doktor 90210" Hur är vissa föräldrar FUNTADE egentligen? Hemska människor, övertygar sina tonåringar (17 år) att de inte kommer få bra självförtroende om de inte genomgår en fettsugning. Vad är det för mamma??! Så idiotiskt! 
Jag tycker att plastikkirurgi är bra. Jag skulle gärna operera mig. Jag tycker dock inte att man ska operera sig när man är tonåring. Eller vänta, det finns såklart vissa undantag. Om någon har jättedåligt självförtroende för en enorm näsa, stora öron eller vad det kan vara så tycker jag såklart att de ska få opereras när de är unga. När det är en klar defekt. 

Doktorn förklarade för 17-åringen och hennes mamma att det är lätt att sätta in ett implantat men att det är svårt att ta ut det och få det att se fint ut. Då kläcker mamman: "Ja, men detta är något som Jessie behöver" Man ba? VA!? Jessie skulle förövrigt operera in D-kupor. 
 

Just det ja, får ju inte glömma att tacka Karolina för den fina designen! Hon är bra duktig min lillasyster <3

ziggizagggi, höööööj

tjenatjenamittbena, nu är jag klar med designen ;) de blev varken blått eller grönt, nått peace märke. men det blev rosa & en historia iallafall emma! och så lång tid tog de faktiskt inte heller!
/ karro - www.bergqvistmagnusson.blogg.se

Min planerade kväll...

Jag hade planerat att se på Big Brother kl 22.00, och till denna underhållning förväntade jag mig kli på benen. Jaha, hur blev det nu då? Jo, nämligen fotboll och inget kli på benen!

Jyrki låter alltid mig bestämma vad vi ska se på. Egentligen är det väl inte mer än rätt att han får välja nu då. Jag tycker ändå att det är orättvist.

På torsdag kommer äntligen min syster, Sofia och systerson, Charlie. Gud, som jag längtar! Ska spendera  varenda minut tillsammans med dem när de väl är här. Hoppas på fint väder så vi kan ta härliga långpromenader, prata en massa och leka med Oliver och Lukas. Charlie är för pluttig för att leka. Han är bara 3 månader.t

Det är så tråkigt att de bor så långt bort. Jag känner att jag missar så himla mycket tid med både henne och Charlie. Sist jag såg Charlie så var han bara en månad, nu är han tre och har förändrats jättemycket i utseendet, lärt sig att skratta och mycket mer. Känns så himla tråkigt. Oliver och Lukas saknar dem också. Mamma saknar. Pappa saknar.

Designen på min blogg kommer inom snarast framtid att bli ändrad. Saken är bara att jag inte vet hur man gör så jag överlät jobbet till min syster Karolina. Hon är inte den snabbaste jag känner, så det kan dröja.

Nu ska jag medicinera mig och kolla på film. Jag ska även begära kli på benen. Det tycker jag Jyrki kan gå med på åtminstone. :)


Välkommen till min nya blogg!

Då har jag bestämt mig för att försöka mig på att blogga igen. Jag känner att det motivation-iallafall just nu.

Jag är lite halvkrasslig. Jag hostar och fräser och jag ser inte klok ut när jag hostar. För jag har nämligen hostat så mycket att huvudet känns som en tickade bomb, så när jag hostar så försöker jag hosta så hårt som möjligt utan att huvudet sprängs. Så här går det till:
 
1. Jag börjar harkla mig.
2.Hostar så mesigt och rivigt jag kan. Det slutar inte klia.
3.Böjer huvudet bakom och hålla armvecket för munnen och hostar så hårt jag kan. Kliar fortfarande
4. Jag håller för huvudet och trotsar bomben i huvudet, lutar huvet långt bakåt och vrålhostar. Det vill säja, jag hostar allt jag kan och skriker av smärtan från huvudet.

Det är inte alls roligt. Jag har förvisso hostmedicin, men jag blir så snurrig i bollen av den. Jag kan ju inte gå till jobbet och verka full. Varför är det morfin i hostmedicin? Är det morfinet man slutar hosta av? Det är ju dumt! Det är ju trevligt att fungera också... jag fungerar ICKE på Cocilliana.
 
Jaja, jag kanske skriver ett inlägg lite senare ikväll!
Ciao!

RSS 2.0